Wie zijn wij

Qubic is een vastgoedkantoor dat door Quinten De Buck in mei 2019 werd opgericht! Na het genieten van vastgoedopleidingen aan Hogeschool Gent en het goed afronden van de vastgoedstage kwamen al snel de kriebels om een eigen vastgoedkantoor op te richten met de focus op de verkoop en verhuur van vastgoed. Vooraleer de deuren zijn geopend bij Qubic werd er eerst een analyse van de markt gemaakt en is er gezocht naar nieuwe en verfrissende technieken om de klanten een effectieve meerwaarde te bieden bij de verkoop en verhuur van hun vastgoed!

Nu, 4 jaar verder zijn er reeds meer dan 150 transacties gerealiseerd, is er 99% slaagpercentage van onze gepubliceerde eigendommen en is er een mooi klantenbestand opgebouwd. Elk nieuw dossier wordt grondig voorbereid en geven we een eigen reclamecampagne/werkwijze. Gelet op de zeer diverse portefeuille vraagt elk pand een eigen commercialisatie. Het streefdoel is en blijft om uw eigendom aan de best mogelijke voorwaarden/prijs op een zo'n kort mogelijke termijn te verhandelen.

Wat mag u verwachten? Professionaliteit, doelgerichte aanpak, betrouwbaarheid en klantenservice zijn de 4 belangrijkste pijlers van ons kantoor. Uw eigendom en belangen komen bij ons op de 1ste plaats. Met een onvoorwaardelijke inzet proberen wij steeds het best mogelijke resultaat te bereiken.

Onze manier van aanpak? Leg ik u graag uit op een vrijblijvende afspraak.

Hopelijk tot binnenkort!

Quinten De Buck

Bestuurder

BIV 511.667

0468/20 15 30

Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.